Webdesign kræver en dygtig grafiker

Selv en dygtig amatør ser sølle ud ved siden af en professionel. Jeg er ikke bange for at kalde mit arbejde professionelt webdesign og stå mål for kritiske øjne.

Som webdesigner leverer jeg ...

Kvalitet

Mit webdesign bærer præg af at jeg er grafiker, men det er afbalanceret af brugervenlighed og søgeoptimering. Jeg sørger for at dit budskab bliver præsenteret i den rigtige grafiske indpakning og bliver fundet og læst af din målgruppe.

Som webdesigner leverer jeg ...

En god service

Jeg arbejder meget tålmodigt med mine kunder og mit webdesign. Jeg tager gerne en ekstra tørn for at nørkle de små detaljer på plads, så både jeg selv og kunden er tilfreds.

Som kunde hos mig får du en komplet hjemmeside uden at du skal spekulere på domæneregistrering, webhotel eller andre tekniske ting.

5 krav til professionelt webdesign

Jeg leverer webdesign som er (1) indbydende at se på og skaber opmærksomhed, (2) unikt og (3) brugervenligt. Og mit webdesign (4) overholder de tekniske standarder og (5) bliver fundet af søgemaskinerne.

Læs mere om de 5 krav til professionelt webdesign.

Har du brug for et nyt webdesign?

    Brug fem minutter på at overveje om dit webdesign overholder de 5 krav eller om du har brug for en ny hjemmeside. Tag kontakt til mig hvis du er interesseret i ...

  • en professionel hjemmeside til en fornuftig pris
  • at bruge en uddannet grafiker
  • hjælp fra en seriøs og engageret webdesigner
  • Kontakt mig

Info

Tino Bøgebjerg Cordes
Født 1981 i Nyborg

Profil

Uddannet som grafiker i 2003. Arbejder som freelance grafiker og webdesigner.

  • Alle rettigheder forbeholdt, Tino Cordes 2005-2013
  • Din freelance grafiker til webdesign, logo design og grafisk design
  • Sitemap HTML / XML