Logo design kræver en dygtig grafiker

Som virksomhedsejer må man ikke undervurdere betydningen af et godt logo. Når man for eksempel ser Nike's logo er man ikke i tvivl om hvem firmaet er. Logoet er unikt, enkelt og nemt at genkende. Man genkender straks logoet uanset om det præsenteres på sko, t-shirts eller en reklame uden nogen form for tekst. På grund af logoets enkle stil og facon, går det heller ikke af mode efter få år. Det er godt logo design!

Som logo designer leverer jeg ...

Kvalitet

Mit logo design er velovervejet og udarbejdet i en enkel grafisk stil. Du kan forvente et logo som er stilrent og som ikke bliver gammeldags at se på, selv om årene går.

Som logo designer leverer jeg ...

En god service

En god kommunikation er altafgørende for et godt resultat. Jeg lytter opmærksomt til dine krav og kommunikerer klart mine forslag og valg. Jeg arbejder meget tålmodigt med mine kunder og logo designs. Og jeg justerer og finpudser mine logoforslag indtil det helt rigtige resultat er opnået.

5 krav til godt logo design

Jeg leverer godt logo design som (1) præsenterer virksomheden, (2) er genkendeligt, (3) kan beskrives, (4) kan vises i sort/hvid og (5) er skalerbart.

Læs mere om de 5 krav til godt logo design.

Har du brug for et nyt logo?

    Brug fem minutter på at overveje om dit logo overholder de 5 krav eller om du har brug for et nyt logo. Tag kontakt til mig hvis er interesseret i ...

  • et godt logo til en fornuftig pris
  • at bruge en uddannet logo designer
  • hjælp fra en seriøs og engageret grafiker
  • Kontakt mig

Info

Tino Bøgebjerg Cordes
Født 1981 i Nyborg

Profil

Uddannet som grafiker i 2003. Arbejder som freelance grafiker og webdesigner.

  • Alle rettigheder forbeholdt, Tino Cordes 2005-2013
  • Din freelance grafiker til webdesign, logo design og grafisk design
  • Sitemap HTML / XML